Feedback

Hvad siger kunderne?

Kære Maia

 

Mange tak for din søde og kærlige måde at behandle mig på, og du kan sige til de andre hunde, at den der piber ting (Det er min laser :-) red.) den er ikke farlig.

Jeg har jo problemer med mine muskler i bagdelen, ikke knoglerne, og jeg kan ikke fungere/holdes smertefri uden dine behandlinger, og min svømning i Taastrup hundesvømning. Nu går jeg meget pænere og får løftet min pote på mit dårlige bagben, og jeg har meget sjældent ondt for tiden, så man kan helt sikkert sige at du har gjort hele forskellen for mig!

Jeg stod faktisk med tre poter nede hos dyrlægen, for at blive noget, der hedder aflivet. (Min mor siger at hun ikke vil ha en hund der skal leve på smertestillende medicin…)

Jeg kan slet ikke vente på, at mor åbner døren, når jeg hører din bil, jeg står og piber ved hoveddøren: ”Kom nu Maia, kom nu!” du har så gode godbidder, med andesmag og flere andre.


Min massage foregår sådan:

 

Maia ankommer under stor ståhej, og jeg plejer at få et kys eller to ind J

Så bliver måtterne rullet ud, lige nu er de turquisefarvede, det står godt til min pels. Så får jeg halsbåndet af, det er signalet til mig om, at nu skal der arbejdes, mor har lært mig at lægge mig fladt ned på siden (hun hersede med mig i en hel måned hver dag i fem min). Så ligger jeg der helt afslappet, og får massage, så bliver "stegen" vendt og jeg får laser og massage på den anden side også J

Og nu kommer det bedste; så får jeg mit halsbånd på, tegn på, at nu er vi færdige! Så må jeg få guffere, mange, jeg hjælper selv til at få dem op af Maias taske, så hjælper jeg med at rulle måtterne sammen, jeg står på dem J

Jeg elsker min massage!

Kærlig hilsen og potedask fra Frey.

Her en lille fortælling om Holgers - og min - erfaring med hundemassagen.

 

Jeg har en Grand Danois - Holger, som nu er syv år. Han er født med en sammenvoksning i lænden, hvilket har medført, at han er stiv i bagpartiet, og aldrig har kunnet gå rigtigt. Dette har forårsagen slidgigt i hans knæ og - har jeg nu lært - spændinger mange steder i hans krop.


I mange perioder har vi gået til waterwalk, som har bygget noget muskulatur op og gjort ham stærkere på bagbenene.

Det sidste forløb i waterwalkeren - fra oktober til januar 13/14 - gav ingen øget muskulatur. Det var meget fortvivlende, for jeg kunne se, at han blev svagere, og at de midterste to negle på begge bagpoter nu var slidt helt ned, og han begyndt at få åbne sår, der hvor der skulle være negle.

 

Vi tog til dyrlægen, som anbefalende Maia og Hånd om Hund. De første 2 konsultationer foregik hos dyrlægen. Da Holger ikke just elsker at komme til dyrlægen, tog det tid, at få ro omkring ham. Derfor aftalte vi, at Maia skulle kommer hjem til os og give Holger massage.


Og så skete der nærmest mirakler. Da Maia havde fået masseret Holger to gange med en uges mellemrum, begyndte han at løfte sine ben så sårene på tæerne fosvandt. Og ikke nok med det - neglene begyndte hurtigt at vokse ud. Et meget tydeligt tegn på at massagen får Holger til at bevæge sig anderledes, og det kan ses, at hans gang er mere smidig.

 

Det er jeg - hans hundemor - meget glad for.

Men hvad mener Holger?  Holger elsker Maia.

Når Maia kommer, og han og hans søster, Oda, hver har gået en tur med Maias hvide træsko - så stiller Holger sig hen på sin madras og venter på Maia. Og han bliver rigtig glad, når jeg siger "Maia kommer".


Tusind tak Maia

Bedste hilsner

Birgit


 Hej Maia


Synes jeg vil give en tilbagemelding på dagens behandling....

 

Du tror simpelthen det er løgn, efter ca. 10 min. hvile var han bare klar. Vi plejer jo at gå tur omkring kl. 17.00 og det var han bare helt klar på. Den Sofus jeg havde været ude med kl. 14.30 som var en "gammel" haltende hund, var bare så meget oppe på dupperne og skulle hele marken rundt og ville endda lege da vi kom hjem ......

Han nød virkelig at være ude og sammen med naboens 2 hunde... Selv naboen var meget forundret for hun har jo set hvordan han har set ud de sidste uger/måneder.

 

Så idag har jeg fået min Sofus igen. Du må altså  ha' fået trykket på et eller andet rigtigt ..

 

Tusind tak for i dag, og vi ses snart. Vi glæder os allerede ...

 

VUF VUF

Sofus og Pia :)*:) gladJeg har en hund som havde ondt i ryggen og som efter et par massager fik det godt igen og kunne igen hoppe rundt og være glad og fri.


Jeg er meget glad for Maia som massør til mine hunde, hun er rigtig god til at være der på hundene præmisser og til at aflæse hundene, og det er altid en fornøjelse at have besøg af Maia. Mine hunde bliver ellevilde når hun kommer, for de ved hvad der skal ske.


Jeg har også en hund som fik konstateret spondylose og derved får mange muskelspændinger og smerter i ryggen. Han er en meget blød og følsom hund. Maia er fantastisk til at læse ham og gøre det til en god oplevelse for ham. Han bliver meget glad når hun kommer.

 

:-) Hilsen Jeannette